Deze website gebruikt cookies
×

BOOMVERZORGING 

 

VOS GROENVERZORGING

  

NEEM CONTACT OP

Vanuit liefde voor de natuur.

In ons werk staan wij middenin de natuur, dit is het mooie van ons vak, maar maakt ons ook dagelijks bewust van het belang van zorgvuldig omgaan met onze omgeving. Wij zijn een schakel in de natuur waarvoor wij dus groot  respect hebben. Werk netjes, maak geen troep, zorg van een lange levensduur van machines en materiaal door er zorgvuldig mee om te gaan, zorg voor zo min mogelijk uitstoot. Zo een greep van principes die wij bij Vos Groenverzorging vanuit ons hart onderschrijven.

 

Het bedrijf is opgericht door Gerard Vos. Gerard zijn passie voor de omgeving om ons heen en het feit dat hij uit een ondernemersgezin kwam leidde tot het begin van Vos Groenverzorging. Gerard heeft het bedrijf ongeveer twintig jaar geleid volgens duidelijke principes. Hij was zuinig en trots op zijn mensen, het bedrijf, het materiaal en vooral de klanten.

Na het overlijden van Gerard heeft zijn vrouw Hillie Vos het bedrijf overgenomen. Zij leidt het bedrijf nog steeds volgens de principes waar Gerard ooit mee begonnen is.

 

 

 

Balans mens, economie en milieu

Onze werknemers gebruiken ergonomisch en Arbo- technisch verantwoord materieel. We werken alleen met gecertificeerd(e) materieel, medewerkers en leveranciers. Certificering: VCA, Arbo, Controleur Boomveiligheid, European Tree Workers en European Tree Technicians.

Wij maken gebruik van accukettingzagen deze verzorgen minder geluidsoverlast en veroorzaken minder luchtverontreiniging. Alle machines selecteren wij onder andere op lage CO2-uitstoot en brandstofverbruik. Houtsnippers die vrijkomen bij werkzaamheden worden gerecycled als biomassa.

Verder hebben we onze CO2-uitstoot inzichtelijk gemaakt via de CO2 Prestatieladder. Bekijk hem hier.

 

  

×

Parallax Module

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

This sample use following module class suffix: _style7 custom-color4


TOP