ONTSTAAN VAN VOS GROENVERZORGING


Het bedrijf is opgericht door Gerard Vos. Gerard zijn passie voor de omgeving om ons heen en het feit dat hij uit een ondernemersgezin kwam leidde tot het begin van Vos Groenverzorging. Gerard heeft het bedrijf ongeveer twintig jaar geleid volgens duidelijke principes. Hij was zuinig en trots op zijn mensen, het bedrijf, het materiaal en vooral de klanten.

Na het overlijden van Gerard heeft zijn vrouw Hillie Vos het bedrijf overgenomen. Zij leidt het bedrijf nog steeds volgens de principes waar Gerard ooit mee begonnen is.

gerard martinitoren

BALANS MENS, ECONOMIE EN MILIEU

Onze werknemers gebruiken ergonomisch en Arbo- technisch verantwoord materieel. We werken alleen met gecertificeerd(e) materieel, medewerkers en leveranciers. Certificering: VCA**, Arbo, Controleur Boomveiligheid, European Tree Workers en European Tree Technicians.

Wij maken gebruik van accukettingzagen. Deze verzorgen minder geluidsoverlast, en veroorzaken minder luchtverontreiniging. Alle machines selecteren wij onder andere op een lage CO2-uitstoot en brandstofverbruik. Houtsnippers die vrijkomen bij werkzaamheden worden gerecycled als biomassa.

Verder hebben we onze CO2-uitstoot inzichtelijk gemaakt via de CO2 Prestatieladder. Bekijk hem hier.

Vanuit onze werkplaats in Roden bedienen we opdrachtgevers uit met name Groningen, Drenthe en Friesland. Voor zowel particuliere, als zakelijke opdrachtgevers hebben we een passende oplossing voor al hun vraagtsukken omtrent boomadvies en boomverzorging. 

Contact

Vos Groenverzorging
Dwazziewegen 17
9301 ZR RODEN
Tel: 06-53240346
E-mail:  info@vos-roden.nl
Internet: www.vos-roden.nl

Privacy Policy

Lees hier verder.


Algemene voorwaarden

Lees hier verder.

vos logo 150