Vos Groenverzorging BV staat garant voor een deskundige aanpak voor al uw groenverzorgingswerkzaamheden. Al 25 jaar voeren wij met veel enthousiasme en kennis de volgende werkzaamheden uit: 

  • Het snoeien en kappen van bomen met behulp van onze hoogwerkers, waar deze eindigt gaan wij klimmend verder
  • Beheer en advies
  • Het frezen van stobben. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Boombegeleiding tijdens bouwwerkzaamheden (ETW- en ETT-toezicht)
  • Het snoeien van monumentale bomen
  • Het versnipperen van takken tot 32 cm doorsnee, machinale invoer
  • Boomkeuringen door een vakbekwaam controleur boomveiligheid
  • Het verplanten en leveren van bomen
  • Het snoeien van fruitbomen
  • Bos- en Landschapsonderhoud
Alt Text


Onderhoud van de boom

De belangrijkste vorm van onderhoud voor de boom is snoeien. Snoeien is vooruitzien. Als een boom niet tijdig word gesnoeid kan de boom in conflict raken met zijn omgeving. Dit kan overlast veroorzaken. Een boom moet vakkundig gesnoeid worden, want het uiterlijk van de boom en zijn vitaliteit mogen niet aangetast worden.

Lees verder
Alt Text


Bomen kappen

Ondanks regelmatig onderhoud en een goede verzorging kan het zijn dat een boom toch gekapt moet worden. Dit kan komen doordat een boom is aangetast of gewoon ziek is.   

De valrichting van bomen en takken is vaak moeilijk voorspelbaar. Het rooien van bomen is dus in de meeste gevallen specialistisch werk. 

Lees verder
Alt Text


Het (ver)planten van bomen

De aanplant van nieuwe bomen vraagt om de nodige expertise. Bomen moeten op de locatie immers optimaal kunnen groeien. Tal van afwegingen bepalen het uiteindelijke advies. Het begint bij de keuze van de te planten boom.


Lees verder
Alt Text


Inspecteren van de bomen

Iedere eigenaar of beheerder van een boom is wettelijk verplicht om de bomen periodiek te inspecteren op veiligheid. Wij werken volgende de VTA-methode. De eerste stap is het visueel beoordelen van de bomen. Zijn er geen uiterlijk waarneembare afwijkingen dan is de boom voldoende veilig.


Lees verder
Alt Text


Calamiteiten

Calamiteiten zijn voor gedupeerden onverwachte situaties die vaak met emoties gepaard gaan. Bij stormschade, komt onze Calamiteitendienst direct in actie.

Onze dienstverlening is hierop ingesteld en wij zijn 24 /7 in de week bereikbaar.

Lees verder
Alt Text


Kabel en leiding toezicht

In Nederland ligt ruim 1,7 miljoen kilometer aan kabels en leidingen onder de grond.

Graven bij bomen kan heel schadelijk zijn voor de boom, daarom moet dit zoveel mogelijk vermeden worden. Maar wanneer dit onvermijdelijk is, is het belangrijk dat er zorgvuldig te werk wordt gegaan.

Lees verder
Alt Text


Groeiplaats inrichting en verbetering

Voor een duurzaam boombeheer, is een goede groeiplaats zowel bovengronds als ondergronds noodzakelijk. Bij een het inrichten van een nieuwe situatie kun je er rekening mee houden om de groeiplaats op de juiste manier in te richten. Bij een herinrichting van bijvoorbeeld een straat, wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn wat betreft het optimaliseren of behouden van bestaande groeiplaatsen. 

Lees verder

Contact

Vos Groenverzorging
Dwazziewegen 17
9301 ZR RODEN
Tel: 06-53240346
E-mail:  info@vos-roden.nl
Internet: www.vos-roden.nl

Privacy Policy

Lees hier verder.


Algemene voorwaarden

Lees hier verder.

vos logo 150